(foto) Diminețile vor începe din nou cu Matinalii, din 10 februarie

matinalii (3)

De mai bine de doi ani şi jumătate, Matinalii câştigă şi răsplătesc încrederea telespectatorilor. Cresc împreună cu TVR Moldova și susțin promovarea a tot ce înseamnă românesc.

Este o responsabilitate pentru ei ca în fiecare dimineață să ajungă în casele românilor de pretutindeni cu informații interesante, reportaje pe teme diverse, invitați speciali de pe ambele maluri ale Prutului, care alină şi dorul diasporei. Aceeași misiune o au și în noul sezon, care începe pe 10 februarie.

Matinalii pregătesc emisiuni pline de surprize. Profesioniști neobosiţi, dedicaţi meseriei, promit și anul acesta să ajungă acolo unde alții nu au acces. Veți afla povești ale oamenilor care ne fac mândri că suntem români, oameni simpli cu realizări mărețe.

Matinalii continuă să reînvie spiritul național, să cunoască personalități, să amintească istoria neamului, să promoveze literatura română, educația, studiile europene, să conecteze telespectatorii la actualitatea culturală, socială, economică. Și da, sunt diferiți, dar cu scopuri comune! Fac echipă bună cu studiourile teritoriale ale Televiziunii Române din Iaşi, Timişoara, Cluj, Craiova și Târgu Mureş.

Promovarea identității naţionale este responsabilitatea lor, a TVR Moldova, și ar trebui să fie a fiecărui român.

Ştim că nu veţi rata reîntâlnirea cu Matinalii, echipa care vă colorează dimineţile, de luni până vineri, de la ora 7.0 până la 10.00 pe TVR Moldova şi pe TVR 3 şi de la ora 9.0 până la 10.00 pe TVR Internațional!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente