Recomandări #diez. Află care sunt cele mai interesante evenimente ale zilei de joi, 6 februarie

evenimente
Foto: Garon Piceli

Chiar dacă e mijloc de săptămână, nu-i motiv de stat acasă. Echipa #diez îți recomandă câteva evenimente plăcute, care să-ți facă ziua mai frumoasă.

Spectacolul „Joisărbătoare”

Spectacolul „Joisărbătoare” este organizat de Teatrul Național „Mihai Eminescu”. Un spectacol efervescent și relaxant pică bine la început de an și de deceniu, deci alăturați-vă la sărbătoarea celor fără de vârstă.

Spectacolul începe la ora 18.00. Mai multe detalii poți găsi AICI.

Degustare de vinuri

Wine Gogh împreună cu somelierul Andrew Ştirbu îți propun să deguști și să savurezi o selecție de vinuri pe care nu le mai găsești pe rafturile vinotecilor, vinuri ce au scris istorie în vinificația autohtonă și nu numai.

Degustarea va începe la ora 18.00, iar locurile sunt limitate. Mai multe detalii poți găsi AICI.

Pentru rezervări, sună aici: +37378558999.

Cutia Neagră

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său.

Spectacolul începe la ora 19.00. Mai multe detalii găsești AICI.

Spectacol aniversar al maestrului Petre Neamțu

„Folclorul îmi alină dorul…” este spectacolul aniversar al maestrului Petre Neamțu, Artist al Poporului Orchestra de Muzică Populară „Folclor”.

Spectacolul va începe la ora 18.00. Mai multe detalii găsești AICI.

Fiicele doctorului March

La rețeaua de cinematografe „Multiplex” și „Loteanu” se va derula filmul „Fiicele doctorului March”.

Despre film: Bazat pe romanul clasic scris de autoarea Louisa May Alcott, filmul „Little Women” urmărește viețile surorilor March, în perioada Războiului Civil American. În centrul acțiunii se află Jo (Saoirse Ronan), o scriitoare aspirantă în jurul căreia se țes poveștile celorlalte trei surori, Meg, Beth și Amy.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente