/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

O ambulanță a rămas blocată la Buiucani, după ce asfaltul s-a surpat sub roțile acesteia

missing
05 februarie 2020, ora 11:02

Ploaia de ieri a dat peste cap nu doar circulația automobilelor, dar și a unui echipaj medical de urgență. O ambulanță a rămas blocată în curtea unui bloc din capitală, după ce a nimerit cu roțile într-o groapă.

Pe rețelele sociale a apărut o secvență video în care se poate vedea că șoferul accelerează pentru a debloca roțile, însă nu îi reușește. Potrivit martorilor, cazul a avut loc după miezul nopții, pe strada Ion Pelivan din sectorul Buiucani al capitalei.

Sursa video: Facebook/ ГБМ

Acesta nu este primul caz când pe străzile din capitală se surpă asfaltul. După ploaia de ieri-seară, o gaură mare s-a format în asfalt pe strada Tighina din sectorul Centru al capitalei. O persoană, care se deplasa pe această porțiune de drum, a fost cât pe ce să cadă în groapă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram