(video) Anunțați poliția, dacă îi recunoașteți! Doi bărbați sunt căutați, pentru că ar fi furat un monitor și un telefon mobil

Doi bărbați din imagini sunt căutați de polițiști, pentru că ar fi furat un monitor și un telefon mobil. În primul caz, prejudiciul este de opt mii de lei, iar în celălalt, este de 2 500 de lei.

În primul caz individul a sustras un monitor de model „Samsung”. În timp ce se afla în incinta unui birou amplasat pe str. V. Alecsandri, a profitat de faptul că biroul era deschis și la moment nu se afla nimeni în interior, și a sustras bunul material ce nu-i aparține, deplasându-se într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat constituie 8 000 lei.

Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini, sunt rugate să apeleze la nr. de telefon : 060275017, 068923117.

În al doilea caz suspectul, în timp ce se afla într-un local din incinta unui Centru Comercial amplasat pe str. Arborilor, a sustras de pe masă un telefon mobil de model „Xiaomi Redmi 7A”, lăsat fără supraveghere. Telefonul aparținea unui tânăr în vărstă de 18 ani. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta localului. Prejudiciul estimat de către victimă constituie 2 500 lei.

Cei care l-au recunoscut sunt rugate imediat să apeleze la nr. de telefon : 068423583


Pub