Mesut Ozil, amenințat cu moartea! Dezvăluirile bodyguard-ului jucătorului

Un nou moment mai puțin plăcut care l-a vizat pe fotbalistul de la Arsenal Mesut Ozil (31 de ani) a fost făcut public, după ce incidentul a fost adus în instanță.

Foto: bbc.com

Kemil Sezer, bodyguard-ul jucătorului german, a povestit magistraților un eveniment care nu a fost făcut public până acum. La scurt timp după ce Ozil și Sead Kolasinac (26 de ani) au fost atacați de doi indivizi mascați și înarmați, în fața casei fotbalistului de la Arsenal a avut loc un nou incident neplăcut.

Mesut Ozil, amenințat cu moartea

Se pare că Sezer a păzit, alături de un alt coleg, locuința lui Ozil timp de mai multe săptămâni, după momentul în care campionul mondial a fost atacat. În vara anului trecut, în august, doi turci au venit în fața casei lui Ozil când era deja întuneric și au început să amenințe.

„Au înjurat în turcă, au spus lucruri oribile despre mama lui Ozil și au spus că dacă în cinci minute nu plecăm de acolo, o să îl ucidă pe Mesut și o să ne ucidă și pe noi”, a povestit Kemil Sezer în fața magistraților.

„I-am urmărit apoi, pentru că Mesut Ozil a fost atacat cu puțin timp înainte și nu voiam ca acest lucru să se întâmple din nou”, a mai povestit bodyguard-ul, potrivit Sky Sports.

Cei doi bărbați au fost identificați și au fost aduși în fața instanței, însă au negat acuzațiile și au explicat că nu a avut loc vreun dialog între ei și gărzile de corp ale lui Ozil.

Jucătorul lui Arsenal nu a fost prezent la audieri.

Mesut Ozil și Sead Kolasinac, atacați de doi indivizi mascați

La finalul lunii iulie, Mesut Ozil și Sead Kolasinac, ambii jucători ai lui Arsenal, au fost atacați de doi bărbați, care intenționau să îi fure mașina germanului, dar care au observat și ceasul scump al apărătorului „tunarilor”. Au apărut noi imagini de la momentul respectiv, care demonstrează că bosniacul merită porecla pe care o are, „Tancul”.

Ozil se afla la volan, iar Kolasinac era în afara mașinii, stând de vorbă cu jucătorul de 31 de ani, când doi indivizi au venit, pe un scuter, și i-au amenințat cu un cuțit. Kolasinac, fiind în exteriorul autoturismului, a fost chiar împuns de trei ori cu acel cuțit, însă fundașul nici măcar nu s-a clintit.

În cele din urmă, Kolasinac a decis să îi înfrunte pe cei doi și chiar a părut că se năpustește asupra lor, lucru care i-a speriat și i-a îndepărtat, pe moment, pe atacatori.

Mesut Ozil a povestit cum au trăit el și soția lui perioada care a urmat atacului

În cele din urmă, Kolasinac a urcat în mașină și cei doi au reușit să scape. În mașină se afla și soția lui Ozil, care a fost extrem de speriată. Chiar jucătorul german a povestit, mai apoi, prin ce momente groaznice au trecut în perioada următoare incidentului, fiindcă nu se mai simțeau deloc în siguranță.

„Soția mea a vrut să plecăm imediat. Nu s-a simțit în siguranță. Chiar dacă mă plimbam cu câinii în grădină, îmi spunea să intru la loc. Au fost niște săptămâni groaznice, dar nu m-au făcut niciodată să părăsesc Londra. M-am întors la antrenamente, dar mintea mea era tot timpul acasă, la soția mea. Era singură în casă și nu știam niciodată ce se putea întâmpla”, a spus Ozil.


Pub