Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru ziua de miercuri, 5 februarie

evenimente
Foto: Paul Green

Pentru a te reumple cu energie într-o zi ordinară de miercuri, echipa #diez îți aduce cele mai bune recomandări. Alege din listă ce îți place cel mai mult și colorează-ți acest mijloc de săptămână.

De vorbă cu Emma

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul DE VORBĂ CU EMMA, după texte de Vitali Cipileaga, cu accente din piesa „Pescărușul” de A.P. Cehov.

Spectacolul va începe la ora 19.00. Mai multe detalii găsești AICI.

Expoziția Ukiyo-e

 

În cadrul expoziției sunt afișate aproximativ 80 de stampe japoneze ukiyo-e din patrimoniul muzeului. Ukiyo-e reprezintă o gravură din lemn din perioada Edo și se clasifică pe scară largă în peisaje, locuri faimoase, picturi de actori ai teatrului Kabuki și picturi pentru decor la acea vreme ca elemente de afișe moderne.

Expoziția se va deschide la ora 10.00. Mai multe detalii găsești AICI.

Expozitia fotografului Yuki Seli

Ambasada Japoniei în Republica Moldova organizează expoziția „Suiray-ukiyo” a fotografului japonez Yuki SELI, la Muzeul Național de Artă al Moldovei.

Tehnica autorului de imprimare a fotografiilor este una foarte specială, folosind deșeurile industriale generate în timpul producerii sticlei venețiene și iluminând într-o cameră întunecată fără a folosi lumina aparatului foto.

Evenimentul se va desfășura între orele 10.00 și 18.00. Mai multe detalii găsești AICI.

Die-in la Parlament

Pe ordinea de zi a primelor ședințe plenare ale parlamentului va fi inclus proiectul de hotărâre a Declarației Stării de Criză de Mediu pe teritoriul Republicii Moldova.

Astfel, în fața Parlamentului Republicii Moldova se organizează un flashmob în care participanții se vor preface morți din cauza crizei de mediu.

Evenimentul va începe la ora 14.30. Mai multe detalii găsești AICI.

Seară de jocuri

Centrul de Informații GENDERDOC-M invită comunitatea LGBTQI+ la o seară de jocuri. Aici vei avea prilejul să te relaxezi într-o atmosferă neformală la mijlocul săptămânii, să socializezi în cercul comunității și să îți faci cunoștințe noi.

Seara de jocuri va începe la ora 18.00. Mai multe detalii găsești AICI.

Coma

La rețeaua de cinematografe „MULTIPLEX”și „LOTEANU”va derula filmul „Coma”.

Descriere: După un accident colosal și misterios, un tânăr arhitect talentat revine la simțurile sale într-o lume foarte ciudată care doar seamănă cu realitatea. Această lume se bazează pe amintirile celor care trăiesc în ea – oameni care se găsesc în prezent în comă profundă. Memoria umană este măcinată, haotică și instabilă. La fel este și COMA – colecție ciudată de amintiri și amintiri – orașele, ghețarii și râurile pot fi găsite într-o singură cameră. Toate legile fizicii pot fi încălcate. Arhitectul trebuie să afle legile și reglementările exacte ale COMEI în timp ce luptă pentru viața sa, întâlnește dragostea vieții sale și continuă să caute ieșirea în lumea reală, pe care va trebui să o cunoască din nou, după experiența din COMĂ.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente