(video) Opt sugestii de comedii romantice pe care să le vizionezi în luna dragostei

unnamed

Comediile romantice pot fi modul perfect de a-ți petrece timpul liber în luna dragostei. Singur/ă sau alături de persoana iubită n-ai cum să nu savurezi din poveștile cuplurilor ce ne demonstrează că o relație poate arăta ca un joc amoros sau o adevărată competiție emoțională.

Iată câteva filme ce te vor relaxa, fiind de top în materie de iubire și râsete pe săturate.

# Crazy, Stupid, Love, 2017

Familia Weaver este una fericită în viziunea lui Cal (Steve Carell), până când soția sa, Emily (Julianne Moore), îi cere divorțul și îi mărturisește că i-a fost infidelă. Bărbatul își tratează decepția prin serile petrecute într-un bar local și astfel îi atrage atenția playboy-ului Jacob Palmer, care îi devine mentor pentru cucerirea femeilor. Acesta, în ciuda eforturilor lui, nu poate să ignore ce îi dictează inima.

# 500 Days of Summer, 2009

O altfel de abordare a comediei romantice este „500 Days of Summer” ce ni-i prezintă pe Summer, o femeie care nu crede în dragoste adevărată, suflete pereche și bărbatul potrivit, și Tom, tânărul care se îndrăgostește nebunește de ea. Tom e romanticul incurabil ce are ca scop să-și convingă jumătatea, în decurs de 500 de zile, că există cu adevărat conceptul de dragoste scris în stele.

# Friends with Benefits, 2011

Când Jamie (Mila Kunis), o recrutoare de personal din New York, încearcă sa-l convingă pe directorul artistic Dylan (Justin Timberlake), din Los Angeles, să accepte un job la New York, cei doi își dau seama că au în comun o mulțime de relații eșuate. Astfel hotărăsc să renunțe la dragoste și să se limiteze la distracție. Considerându-se imuni la promisiunile amăgitoare din filmele de la Hollywood, experimentează dragostea fără obligații, dar se trezesc cu dezvăluiri mult mai sincere decât și-ar fi dorit.

# About Time, 2013

După o altă petrecere nereușită de Anul Nou, Tim află că bărbații din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Acesta decide să-și schimbe viața găsindu-și o iubită, dar misiunea se dovedește a fi mai grea decât își imaginase. „About Time” este o comedie romantică ce dovedește că darul de a călători în timp nu te poate feri de necazurile maturității, iar pentru a trăi o viață frumoasă nu e nevoie să te plimbi prin trecut și sa revii în prezent.

# The Proposal, 2009

Când Margeret (Sandra Bullock), o importantă editoare de carte din New York, riscă să fie repatriată în Canada sa natală, declară că este logodită cu asistentul ei Andrew (Ryan Reynolds), care nu bănuiește nimic. Surprinzătorul cuplu se îndreaptă spre Alaska, la familia lui Andrew, unde tânăra femeie, care la oraș deținea întotdeauna controlul, se trezește prinsă într-un șir de situații comice.

# Just Go with It, 2011

În filmul „Just Go with It”, pentru a ascunde o minciună nesăbuită, un chirurg plastician, care-i face curte unei profesoare cu mult mai tinere, o roagă pe asistenta sa extrem de loială să joace rolul nevestei de care intenționa să divorțeze. Din cauza acestei minciuni, trebuie să intre în joc și copiii asistentei, iar pe toți îi așteaptă un weekend în Hawaii, care până la urmă le va schimba viața.

# The Science of Sleep, 2006

The Science of Sleep” se joacă cu publicul și se vede că îi place teribil de mult această nebunie. Personajul principal este Stéphane Miroux, un tânăr acaparat de rutina zilnică. Imediat ce o cunoaște pe vecina lui, acesta se îndrăgostește de ea. Pentru că este stângaci în cucerirea ei, aleargă cu pași rapizi în lumea imaginației, a visului, unde speră să o reîntâlnească pe doamna care l-a cucerit.

# Sideways, 2004

Faceți cunoștință cu Jack și Miles, doi buni prieteni: unul afemeiat, altul hotărât sa-și revină după un divorț nedorit. Amândoi pleacă într-o aventură neprogramată, într-un drum al degustării vinurilor, dar viata le pregătește un platou cu aventuri, femei frumoase și multe momente ce aduc buna dispoziție.

Autoare: Beatricia Petrașcu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente