/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Ar fi furat aur, telefoane mobile și televizoare în raionul Criuleni. Un bărbat și un minor, reținuți

missing
04 februarie 2020, ora 10:45

Membrii unei grupări infracționale sunt cercetați penal pentru o serie de furturi din locuințe. Este vorba de un bărbat din raionului Ialoveni de 31 de ani și un minor de 17 ani din raionul Criuleni. Suma prejudiciului cauzat păgubașilor se ridică la peste 280 de mii de lei.

Potrivit Poliției, suspecții ar fi săvârșit timp de o lună o serie de furturi în mai multe sate din raionul Criuleni. Ei acționau pe timp de zi, după un plan bine stabilit. Indivizii verificau ca proprietarii să nu fie acasă și pătrundeau în case prin efracție, forțând geamurile sau ușile din termopan. Din locuințe bănuiții sustrăgeau bani, articolele din aur și tehnică. 

La scurt timp, indivizii au fost localizați și reținuții. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților din Ialoveni și din Chișinău, unde aceștia locuiau în chirie, polițiștii au depistat și ridicat televizoare, articole din aur, telefoane  mobile și covoare.

La demersul procurorilor, bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar minorul este cercetat în stare de libertate. În continuare oamenii legii acumulează probe. Urmează a fi identificate și alte persoane implicate în comiterea crimelor. 

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram