Mai multă informaţie şi analiză, din 1 februarie, la Telejurnalul TVR Moldova

Din 1 februarie, TVR Moldova a extins programul de ştiri de la ora 18.00, realizat în studioul de la Chişinău. Telejurnalul cuprinde, pe parcursul unei ore, mai multă informaţie din Republica Moldova, România și din lume, analize ale principalelor evenimente din săptămână, campanii pe subiecte de interes general şi reportaje speciale.

Foto: TVR Moldova

Extinderea Telejurnalului în week-end este o nouă provocare pentru redacţia de ştiri de la TVR Moldova, pe care, însă, o va trece cu brio, deoarece echipa de jurnalişti este una profesionistă. Vom continua să aducem în casele cetăţenilor Republicii Moldova cele mai bune ştiri, bine documentate şi realizate, în care vom vorbi despre problemele şi nevoile oamenilor, vom prezenta bune practici româneşti şi europene de dezvoltare, de modernizare şi democratizare. Vom difuza poveşti cu oameni şi despre oameni exemplu în diferite domenii, istorii de succes, vom continua să promovăm cultura, obieciurile şi tradiţia comună a românilor de pe ambele maluri ale Prutului. Telespectatorii vor avea posibilitatea să vadă acelaşi produs mediatic obiectiv şi nepărtinitor. În condiţiile în care spaţiul informaţional al Republicii Moldova este unul intoxicat de manipulare şi propagandă, cetăţenii merită şi trebuie să fie informaţi corect, pentru a disemina grâul de neghină. O societate puternică este una bine şi corect informată”, declară Vasile Munteanu, coordonatorul Ştirilor TVR Moldova.

Gazda Telejurnalului de sâmbătă şi duminică, jurnalista Victoria Ocară consideră că: “TVR Moldova este o sursă de informare importantă pentru telespectatorii din Republica Moldova şi în zilele de week-end. Exinderea Telejurnalului înseamnă mai multe știri, mai multe evenimente reflectate, mai multe opinii şi analize imparţiale şi bine argumentate. Astfel, cei care ne urmăresc vor avea posibilitatea să vadă mai clar tabloul realității în care trăim. Cu siguranță, acest lucru presupune mai mult efort şi implicare din partea jurnaliștilor TVR Moldova, dar acesta este chiar rostul muncii noastre, pentru buna informare a telespectatorilor”.

Telejurnalul TVR MOLDOVA este difuzat şi în România, pe postul TVR 3, contribuind astfel la dezvoltarea spaţiului informaţional comun.


Pub