Ping-Pong de declarații între Vasile Năstase și Dumitru Diacov

Deputatul Platformei DA, Vasile Năstase și liderul fracțiunii Partidului Democrat din Parlament, Dumitru Diacov, au avut un schimb de replici acide la emisiunea „Bună seara cu Mircea Surdu” de la postul public de televiziune.

Foto: captură

„Demagogia este o artă și dacă s-ar institui un premiu, atunci dumneavoastră, domnule Diacov, cu siguranță l-ați lua”, a spus Vasile Năstase, după ce deputatul democratul a explicat de ce fracțiunea pe care o conduce susține proiectele actualului Guvern.

„Cred că nu vă întrec”, a replicat Dumitru Diacov.

„Dumneavoastră nu puneți umărul să rezolvăm problema miliardului, aeroportului, a uzurpări puterii în stat. De 30 de ani stați în Parlament, dar țara rămâne cea mai coruptă”, a continuat Năstase.

„Una din problemele Republicii Moldova este că noi, partidele de dreapta, nu putem să ne înțelegem. Noi avem nevoie ca în America, Germania, Franța de partide cu experiență. Apropo, domnul Vasile nu-i în primul partid, el a mai fost în vreo 3, 4 partide, țin minte că era pe la Roșca”, a spus liderul fracțiunii PD.

„În viața mea am fost într-un singur partid, Partidul Național Liberal, în 2000, acolo unde era generalul Costaș, academicienii Borșevici, Anestiade, Codru. Am fost acolo un an. Nu am fost în partidul lui Roșca nicio zi și, deocamdată, nu sunt membru al Platformei DA, dar dacă dvs vreți să fiu, cu siguranță voi fi, pentru că este un partid care mă reprezintă”, a spus deputatul Platformei DA.

„Eu propun ca partidele de dreapta să se învețe să conlucreze. PD mereu a făcut coaliție cu partidele de centru-dreapta ca să oferim o șansă europeană Republicii Moldova, dar partidele de dreapta nu pot lucra”, a adăugat Dumitru Diacov.


Pub