(foto) Noul AURUS Komendant: Iată cum ar arăta concurentul lui BMW X7 şi Mercedes-Benz GLS

La începutul anului curent a fost surprins pentru prima dată în imagini spion noul AURUS Komendant, primul SUV al proaspetei mărci ruseşti, în timp ce era transportat şi chiar în timpul testelor pe zăpada din nordul Suediei.

Datorită acestui fapt şi a formelor pronunţate ale maşinii, deşi camuflate, a fost posibilă realizarea unor imagini de tip render care ne arată în proporţie de peste 75% cum va fi modelul de serie.

Foto: motor1.com

Komendant va avea din start un ampatament lung, o consolă posterioară mai mare decât cea frontală și o capotă lungă, aproape orizontală. În rest va avea multe în comun cu sedanul Senat, în special în partea-i din față: aceeași grilă de radiator cromată şi înaltă, faruri în același stil însă nu identice și un design similar al prizelor de aer laterale din bara de protecție față.

Părțile laterale au un design destul de simplu şi ies în evidenţă doar liniile scoase în profil chiar sub geamuri, care conectează vizual farurile cu stopurile. SUV-ul are o suprafață mare de geamuri laterale și montanţi posteriori relativ subțiri. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini, pe AutoBlog.MD


Pub