Cum să îți setezi niște obiective sănătoase? Alege Centrul „Aquaterra Fitness Ciocana”

Prima lună din an se apropie de sfârșit, iar rezoluțiile din noaptea de Revelion încep să prindă praf? Probabil îți este dificil să setezi corect obiectivele sănătoase, altfel planurile tale deja ar rula. Cum să duci o viață mai sănătoasă și cum să-ți îndeplinești, cu adevărat, scopurile?

Trebuie, în primul rând, să decizi pentru tine de ce vrei o schimbare. Sportul are o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta. Să le bifăm pe cele mai importante:

  • Lungește viața,
  • Reduce stresul și starea de anxietate,
  • Controlează greutatea,
  • Îmbunătățește starea de spirit,
  • Întărește inima,
  • Îmbunătățește circulația sangvină.

Și acestea sunt doar câteva. Teoretic știi asta, dar ce anume te face să-ți dorești un stil de viață mai activ? Decide ferm care este motivația ta și începe cu începutul. 

Alege un fitness centru de încredere 

Oricât de mult ai vrea, acasă te vei disciplina mai greu. Da, vei economisi bani, dar asta este unicul avantaj al faptului că improvizezi o sală de sport în locuința ta. Când alegi o sală de forță știi că la o oră anumită trebuie să fii acolo. Asta te disciplinează. Pe lângă faptul că ai și scos niște bani din buzunar pentru fitness centru. În plus:

  • Ai o varietate mare de aparate sportive la care să te antrenezi,
  • Poți socializa cu alte persoane care duc un mod sănătos de viață,
  • Ai posibilitatea să beneficiezi și de avantajele pe care le oferă unele săli de sport din Chișinău: saună ori chiar salon spa.

Deci, vei merge la fitness centru pentru a-ți lucra corpul și, totodată, vei beneficia de un răsfăț regal. Cât de comod! Îți vei seta subconștientul că mergi la un centru de relaxare și nu într-un loc în care trebuie să muncești din greu pentru a-ți atinge scopul.

Alege un instructor de fitness care să te ghideze

De obicei, un începător nu știe de ce seturi de exerciții are nevoie. În dorința de a le reuși pe toate, mulți fac sport în exces iar asta nu e bine. Urmările pot fi destul de grave:

  • întinderi musculare, 
  • oboseală excesivă, 
  • rupturi de tendoane și ligamente, 
  • epuizare și nu energizare,
  • sensibilitate musculară.

După toate astea, corpul tău riscă să nu mai răspundă dorinței de a face sport. Deși mintea cunoaște foarte bine beneficiile acestuia. Nu te complica degeaba. Ia-ți un antrenor personal. Cel puțin pentru prima perioadă. Ales cu atenție la sala de forță la care vei merge, acesta îți va stabili programul de lucru în funcție de obiectivele pe care tu ți le propui. Vrei să dai niște kilograme jos? Nicio problemă. Vei lucra la greu la aparatele pe care ți le va indica specialistul. Vrei să îți menții corpul suplu și ferm? Nimic mai simplu. Antrenorul îți va da sfaturi despre cum să te menții în formă.

Unde găsești cele mai bune servicii în materie de sport? Cum să alegi din multitudinea de săli de fitness din Chișinău? De unde să știi unde să-ți iei abonament? Încearcă Aquaterra Fitness Ciocana. Aici găsești o varietate mare de aparate sportive poziționate inteligent astfel încât fiecare persoană să se simtă în largul ei atunci când trage de fiare. 

Important: Aquaterra Fitness Ciocana îți propune prețuri rezonabile pentru antrenori personali care îți vor alege exercițiile în funcție de necesitățile personale. 

În același complex sportiv poți beneficia de spa proceduri. Echilibrul perfect între efort și relaxare. Muncești pentru a-ți perfecționa corpul și a avea grijă de sănătate, iar apoi te lași pe mâinile unor specialiști care îți vor arăta ce înseamnă destinderea și liniștea totală. Pentru un răsfăț total, mergi și la salonul de frumusețe. Decis! Nu mai ai motive să amâni începutul unui mod de viață sănătos!

  

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.