George Soroş cere scoaterea Facebook de sub influenţa lui Mark Zuckerberg

by D M
Distribuiti mai departe...

Miliardarul american George Soros, investitor și filantrop, publică în New York Times un articol extrem de critic la adresa Facebook, rețeaua socială care l-a ajutat, în opinia omului de afaceri, pe Donald Trump, să câștige alegerile prezidențiale din SUA. În acest context, Soros a lansat un apel, cerând ca Fecebook să fie scos de sub controlul fondatorului companiei, Mark Zuckerberg.

Omul de afaceri George Soros este convins că Donald Trump a fost ales, în 2016, grație reclamei politice de pe Facebook, ceea ce, crede miliardarul, s-ar putea repeta și în 2020, când rețeaua socială îi va oferi lui Trump platforma perfectă pentru distribuirea de materiale politice și pentru lupta împotriva presei de opoziție.

„Donald Trump și șeful Facebook, Mark Zuckerberg, sunt conștienți de faptul că interesele loc se suprapun: președintele vrea să câștige alegerile, iar Zuckerberg vrea să câștige bani”, susține Soros în articolul său din New York Times.

Venind cu argumente în favoarea supoziției sale privind existența unui complot între Trump si Zuckerberg, investitorul american amintește de întâlnirea secretă a celor doi de la Casa Albă, din septembrie 2019. În opinia lui Soros, președintele SUA și patronul Facebook s-ar fi înțeles atunci în privința ajutorului din timpul campaniei prezidențiale din 2020, astfel încât Trump să obțină un nou mandat.

romaniatv.net

„Repet și confirm acuzațiile mele împotriva Facebook, condus de Maz Zuckerberg și de Sheryl Sandberg în calitate de CEO. Obiectivul lor este unul singur, de a crește profitul rețelei sociale, indiferent de consecințe. Într-un fel sau altul, Zuckerberg trebuie privat de controlul asupra Facebook”, a concluzionat George Soros.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.