(video) Porsche arată astăzi cu ocazia Super Bowl o reclamă incendiară, dar trebuie să vedeţi şi cum a fost realizată

Pentru prima dată din 1997, o reclamă marca Porsche va fi difuzată în timpul Super Bowl-ului american care se desfăşoară astăzi seară, 2 februarie 2020 (pentru ei va fi ora 13:30), pe Hard Rock Stadium din Miami Gardens, Florida.

Foto: autoblog.md

Jocul din campionatul Ligii Naționale de Fotbal din epoca modernă, care va decide campionul ligii pentru sezonul 2019 și al sezonului centenar-jubiliar (100-lea) este printre cele mai vizionate evenimente TV ale anului şi producători auto precum Porsche nu au ezitat deloc să folosească această foarte bună platformă de promovare.

Germanii din Stuttgart, pentru a pune în evidență lansarea pe piață, inclusiv cea locală, a noului Taycan, au creat o reclamă TV cu o durată de 60 de secunde, care arată o urmărire interesantă între primul Porsche complet electric și aproape o duzină de mașini emblematice ale mărcii. Secvenţa a fost tăiată dintr-un clip complet care a fost publicat acolo unde nu există vreo limită de timp de emisie. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub