“Partidul Nostru” își consolidează structurile și se pregătește pentru Congresul formațiunii

by D M
Distribuiti mai departe...

„Partidul Nostru” se pregătește pentru următorul Congres al formațiunii, care va avea loc în viitorul apropiat. Despre aceasta se anunță într-o știre, pe site-ul ru1.md.

În text se menționează că discuțiile despre eveniment au demarat în 1 februarie, la o reuniune a liderilor organizațiilor teritoriale și primarilor partidului, aleși la alegerile generale locale din 2019. 

Pe lângă alte decizii importante, în cadrul Congresului va fi adoptat programul revizuit al Partidului Nostru și actele privind statutul formațiunii politice.

La ședință s-a mai discutat despre necesitatea consolidării structurilor locale de partid, creării organizațiilor teritoriale în toate raioanele și a unor organizații primare în localitățile țării.

„Misiunea noastră numărul unu este să creăm organizații puternice și sănătoase în toată țara. Temelia este pusă, iar pe ea trebuie să se ridice un partid solid, care să se poată baza mereu pe acest fundament”, a declarat Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru.

Liderul PPPN a mai declarat că la Congresul formațiunii, care va avea loc în curând, vor fi alese noile organe de conducere ale formațiunii, aprobat noul program și modificate actele privind statutul partidului. 

Totodată, Usatîi le-a cerut colegilor de partid să fie pregătiți pentru alegeri parlamentare anticipate.

„Trebuie să devenim un partid cu o ideologie și un program care să reflecte situația reală și interesele cetățenilor, cu structuri de partid care să ne poată transmite poziția clar și precis în fiecare sat”, a spus Usatîi.

El a reiterat că „Partidul Nostru” nu ar trebui să fie unul  izolat, ci dimpotrivă, deschis pentru dialog și cooperare cu primarii și consilieri independenți, dar și aleșii locali, care reprezintă alte partide. 

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...