/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Britanicii au zis „PA” Uniunii Europene. ZECE meme-uri despre Brexit care circulă pe internet

01 februarie 2020, ora 17:44

Noaptea trecută, britanicii i-au zis „Pa” Uniunii Europene, deși Brexit-ul nu s-a produs totuși peste noapte, or perioada de tranziție va dura până pe 31 decembrie 2020, timp în care cetățenii Regatului Unit vor avea drepturi egale cu cei ai țărilor membre a Uniunii Europene. Oficial însă, Marea Britanie nu mai e de azi, după 47 de ani, membră a UE. Unii se bucură de Brexit, alții se întristează, ultimii însă fac haz. Noi am selectat din sutele de meme-uri care circulă pe internet despre „divorțul secolului” zece meme-uri amuzante și ușor digerabile. Haideți să ne amuzăm împreună. 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram