(video) Partidul ȘOR ar organiza călătorii gratuite spre OrheiLand pentru locuitori din Hîncești. Reacția formațiunii

Partidul ȘOR ar fi organizat o călătorie gratuită la parcul de distracții OrheiLand pentru cetățeni din satul Stolniceni, raionul Hîncești. Potrivit unei organizatoare, care împărțea ziarele partidului, excursia a fost organizată de candidatul partidului ȘOR la alegerile parlamentare noi circumscripția Hîncești Vitalie Balinschi.

Foto: Facebook/ Vasile Costiuc

Pe de altă parte, reprezentanții partidului ȘOR spun că „afirmațiile precum că oamenii au fost aduși organizat la OrheiLand este o aberație totală. Partidul Politic ȘOR apreciază gestul organizației obștești „Pentru Orhei” și a parcului de distracții OrheiLand de a le oferi posibilitatea concetățenilor noștri de pe întreg teritoriul Republicii Moldova să vizitez parcul de distracții, dar nu are nimic în comun cu aceste activități”.

Din imaginile video surprinse de liderul partidului Democrația Acasă, Vitalie Costiuc, se vede cum oamenii urcă în două autocare. Potrivit aceleași organizatoare, astfel de călătorii la OrheiLand sunt organizate pentru copii în zilele de weekend.

Amintim că la 15 martie curent, în circumscripția nr.38 Hîncești vor avea loc alegeri parlamentare noi. Din partea partidului ȘOR candidează Vitalie Balinschi.


Pub