Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Transportatorii din Soroca protestează. Călătorii,…

Transportatorii din Soroca protestează. Călătorii, nevoiți să meargă pe jos

sursa: observatorul.md

În ziua de întâi februarie transportul public din Soroca nu prestează servicii de călătorie locuitorilor orașului. Agenții economici se se plâng că din profitul pe care îl au nu își pot acoperi cheltuielile de reparații și pentru carburanți. Chiar dacă taxele locale au scăzut, problema a rămas nerezolvată, anunță observatorul. md.

Anterior agenții economici soroceni, care prestează servicii publice de transport urban de călători au anunțat Primăria municipiului Soroca că vor face grevă. În ziua de întâi februarie locuitorii orașului au așteptat transportul public în zadar, fără a fi înștiințați în prealabil.  

Șoferii spun că profitul pe care îl obțin nu este suficient pentru a-și repara microbuzele, iar uneori nu le ajunge nici pentru procurarea motorinei.

Primăria municipiului Soroca a postat un anunț prin care își cere scuze de la soroceni pentru incomoditățile create și că speră să se ajungă la un numitor comun cât de curând.

În luna august 2019 transportatorii din aceeași localitate, fără să informeze primăria, nu au ieșit la muncă pentru a presta servicii locuitorilor din Soroca.

sursa: observatorul.md