Evenimente umoristice și muzicale. Unde să mergi sâmbătă la Chișinău

pexels-photo-1194412-920×613

E sâmbătă, asta nu e nici duminică, ci sâmbătă. Prima zi din februarie, zi în care trebuie să-ți planifici următoarea lună. Începe cu aceste recomandări.

# Glavan & Ciuba are jammin’

Surprizele încep în luna februarie cu un jam în cele mai bune tradiții la Uptown Cafe. Andrei Glavan și Andrei Ciobanu vor încinge seara de sâmbătă cu chitarele și cu alte instrumente muzicale. Fiecare  oaspete va primi câte un welcome drink din partea casei. Rezervările se fac la numărul de telefon 078775701. Intrarea costă 50 de lei.

# Atelier de pictură și vin #2

Organizatorii invită toți doritorii și doritoarele să picteze cu acuarelă sau guaș la C51 în această sâmbătă. Va fi a doua experiență de acest gen la C51. Nu există instructori sau reguli. Doar culori, pensule și atmosferă degajată. Atmosfera degajată va fi asigurată și de vin sau ceai de ierburi. Preț de participare – 100 de lei. Prețul va acoperi materialele de lucru și o băutură. Confirmați participarea aici.

# Întâlnirea cu absolvenții 2020. Concert live Orchestra Simrat

A devenit deja o tradiție ca de 1 februarie al fiecărui an să ne revedem cu colegii de clasă sau de universitate la o bere rece și să îți aduci aminte de momentele când ai adormit înainte de examen sau ai fugit de la ore.

Draft (bulevardul Dacia 35) vă invită la o seară destinată amintirilor. Intrarea este liberă. Rezervări la numărul de telefon 060714444.

# Peripețiile lui Prepeleac

Peripețiile lui Prepeleac este un spectacol interactiv și distractiv pentru copiii de toate vârstele. Biletele pot fi procurate online.

Bilete, fără rezervare prealabilă, le puteți procura la casele iTicket pe următoarele adrese:
– str. Pușkin 7 (oficiul iTicket);
– bd. Ștefan cel Mare 152, Teatrul National de Opera si Balet (Casa BisConcert);
– str. Pușkin 22 (Librarius);
– bd. Moscova 1/1 (Librarius);
– bd. Dacia 47/6 (Librarius);
– bd. Mircea cel Bătrân 10 (Librarius);
– str. Vasile Dokuceaev 13 (Librarius).

# Live Music

Deja au devenit o tradiție serile de muzică live în weekend. Ea reprezintă metoda perfectă de relaxare după o săptămână de muncă, te încarcă cu energie și emoții bune, savurând liniștit o cafea cu prietenii. Dacă nu știi ce să faci sâmbătă, vino la o sesiune de muzică live la Tucano Coffee Brasil (str. Alexandru cel Bun 91 A).

# Weekend La Centru

Weekendul acesta este dedicat în totalitate socializării între tineri. Prin intermediul activităților de team building, a jocurilor de societate și discuțiilor nonformale ei vor reuși să-și construiască relații noi.

Vino cu începere de la ora 13.00 la Centrul Municipal de Tineret Chișinău (str. Petru Zadnipru 3/2).

# Stand up Open mic

Pe 1 februarie, la restaurantul Velgar va avea loc Stand up – seara microfonului deschis. Sunt invitați toți cei care își doresc să împartă glume de la microfonul deschis. Vă așteaptă o seară memorabilă, plină de glume răsunătoare și o atmosferă plăcută. Intrarea este gratuită!
Seara umoristică va începe la ora 21.00. Puteți face rezervarea la numărul de contact 078885555.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente