(video) Calea către nicăieri, de fapt. Ce s-a gândit să facă un şofer din Chişinău pentru a avansa într-un ambuteiaj

Pe foarte multe străzi din Chişinău există „benzi” adiţionale care pot fi folosite pentru deplasări, numite trotuare, dedicate de regulă pietonilor, fiind însă contraindicate oamenilor care conduc vehicule. Se pare totuşi că nu toată lumea cunoaşte despre acestea şi le folosesc de la caz la caz drept benzi suplimentare ale carosabilului pentru a rula, a depăşi alte maşini sau pentru a avansa în ambuteiaje.

Posesorul maşinii din imagini face parte din grupul celor care cred ferm în asta şi nu a ezitat deloc să folosească această „oportunitate”. Urcând pe bd. Decebal din sectorul Botanica şi avându-i pe toţi din jur de netoţi, a decis să demonstreze cum se poate ajunge mai rapid la destinaţie: a urcat pe trotuar şi s-a făcut nevăzut după ce a aprins în mod „tradiţional” şi semnalizatoarele de avarie.

Dar camera de bord care a înregistrat momentul a continuat să filmeze, iar după doar câteva clipe, când traficul s-a mai relaxat puţin, vedem cum tipul în cauză revine înapoi pe carosabil pentru că deja nu mai avea pe unde să meargă. Cel mai amuzant în această situaţie tristă este că în acest mod a reuşit să treacă mai în faţă, însă depăşind doar o singură maşină.

Autor video: facebook.com/scerbatii

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) „Uneori există nevoia…” Pasagerul unui SUV din Chişinău a filmat cum şoferul merge pe trotuar şi i-a argumentat fapta

https://autoblog.md/foto-doua-incalcari-doua-zile-iata-ce-mai-facut-tipul-care-mers-printre-oameni-pe-trotuar-cu-masina/

https://autoblog.md/video-un-echipaj-inp-l-prins-flagrant-pe-soferul-unui-range-rover-care-mergea-pe-trotuar/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/