(foto) Misterul zilei: La ce bun i-ar folosi proprietarului unui vechi Mercedes un ştecăr scos prin bara de protecţie

Parcat pe marginea unei străzi din Chişinău, un vechi Mercedes-Benz E-Class, model făcut în perioada anilor 1994-1999, a atras atenţia publicului din spaţiul online printr-o „dotare” inedită pe care nici producătorul auto german nu o oferea din uzină! Proprietarul i-a spart intenţionat bara de protecţie posterioară pentru a scoate prin ea afară un.. ştecăr.

La ce bun ar servi oare acest şnur cu ştecăr? Mulţi s-au grăbit să afirme în neştiinţă că ar fi o maşină de tip plug-in hybrid sau în genere un electromobil, care are o baterie ce se încarcă de la priză, însă în anii ’90 aceste tehnologii încă nu existase pe acest model. Alţi internauţi consideră că proprietarul foloseşte cablul pentru încălzirea motorului sau pentru a avea aceeaşi priză la 220 V undeva în habitaclu.

Într-un final, un bărbat a ţinut să glumească şi a spus că acest ştecăr trebuie de băgat într-o priză pentru a vedea ce se va întâmpla ulterior. Dar voi ce credeţi, la ce poate servi? Lăsaţi o părere în comentariile postărilor de pe paginile noastre de Facebook.

mercedes cu priza
FOTO: facebook.com/masterlux.moldova

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) Imaginea zilei: Cum posesorul unei maşini electrice din Chişinău este nevoit să o încarce

https://autoblog.md/foto-un-sofer-de-la-ciocana-isi-incarca-masina-plug-in-hybrid-afara-iata-cum-face-asta/

https://autoblog.md/imaginea-zilei-cum-un-sofer-si-pus-masina-la-incarcat-pe-strada-calea-iesilor/

Cmentariile sunt închise