Produse unice din soia pe piața moldovenească la Expoziția „Fabricat în Moldova” 2020

Compania ANGROMIX din Republica Moldova este singura care asigură piața moldovenească cu produse din soia. Aceasta participă la cea de-a XIX-a ediție a Expoziției „Fabricat în Moldova” 2020, cu suportul Uniunii Europene. În cadrul expoziției ANGROMIX prezintă gama largă de produse din soia și năut.

Foto: Fabricat în Moldova

Compania ANGROMIX asigură, timp de peste 20 de ani, piața din Republica Moldova cu produse alimentare vegetariene naturale de înaltă calitate. Compania produce peste 30 de tipuri de produse din soia și năut. Toate produsele sunt fabricate din materii prime cultivate în nordul Republicii Moldova. O atenție deosebită se acordă calității materiei prime și testării producției la lipsa de OMG-urilor. De aceea, fiecare lot mare de soia, care este achiziționat, trece o verificare specială, în urma căreia lotul de soia este acceptat și preluat în procesul de producție.

Printre produsele companiei se enumeră: laptele de soia, humusul, pateurile, brânza de soia, brânza tofu, falafelul și burgerii. Perioada de valabilitate a produselor este una scurtă (7-10 zile), fapt ce indică caracterul natural al acestora. Pentru producerea varietăților de produse din soia, compania folosește un soi special „Aura”.

Produsele ANGROMIX vor putea fi procurate și degustate la cea de-a XIX-a ediție a Expoziției Naționale „FABRICAT ÎN MOLDOVA”, în perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2020, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo”, mun. Chișinău.

Inițiativa este desfășurată în cadrul proiectului finanțat de Uniunea Europeană „Creșterea competitivității sectorului agroalimentar prin integrarea în lanțurile valorice interne și globale, în special în sectorul culturii de soia” (aprile 2018 – martie 2021). Proiectul este implementat de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare (AAD) în parteneriat cu Donau Soja Austria și Pro Didactica în colaborare cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova.


Pub