(video) Încă o aniversare! Mercedes-Benz Sprinter împlinește astăzi 25 de ani de la apariţie

În urmă cu 25 de ani, pe piață a fost lansată o autoutilitară care urma să își dea numele unui întreg segment de vehicule – Sprinter. Astăzi, un sfert de secol mai târziu, generația actuală reprezintă în continuare punctul de referință al competiției.

Alături de valorile sale atemporale, cum ar fi calitatea, fiabilitatea, economia și confortul, Sprinter-ul actual promovează reţeaua şi conectivitatea, în timp ce varianta eSprinter – transportul local fără emisii.

Foto: autoblog.md

Cu acestă ocazie, zi de naştere specială, cei de la Mercedes-Benz vor publica câte un subiect specific despre maşină în fiecare lună din 2020. Aceste materiale speciale vor evidențiază poziția lui Sprinter în calitate de lider de piață de-a lungul deceniilor și vor demonstra modul în care vehiculul a reușit întotdeauna să-și combine perfect tradiția istorică cu inovațiile moderne.

1995: O autoutilitară anticipează următorul deceniu - În 1995, Mercedes-Benz Sprinter a definit un segment de vehicule de dimensiuni întregi și a jucat un rol important în tranziţia spre comerţul electronic: când dimensiunile actuale ale comerțului online erau abia imaginabile, marca din Stuttgart a prezentat o camionetă ultramodernă, ideală pentru provocările logistice. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub