„Credit nu-i, nici bani nu sunt”. Două femei au călătorit cu taxiul prin țară și au refuzat să achite serviciile. Pentru ce este cercetat taximetristul

Două femei originare din Tighina au decis să ia un credit de la bancă comercială din Republica Moldova. În acest sens, cele două au comandat un taxi și vizitat mai multe filiale din mai multe raioane, însă, au primit refuz de la toate instituțiile financiare. Iar când a venit timpul să achite serviciile taximetristului, călătoarele au refuzat, menționând: „credit bancar nu este, nici bani nu sunt”.

Foto: diez.md

Potrivit așa-zisului minister de Interne de la Tiraspol, călătoria a pornit din Tighina, ulterior a continuat la Anenii-Noi, apoi la Căușeni, apoi la Chișinău, după care au făcut cale întoarsă la Tighina.

După ce femeile au refuzat să achite călătoria, taximetristul le-a luat telefoanele mobile drept garanție.

După cele întâmplate, cele două s-au adresat oamenilor legii. Astfel, potrivit sursei citate, toți membrii implicați în incident vor fi trași la răspundere.

Șoferul de taxi, conform codului administrativ, va răspunde în fața legii pentru că și-a făcut singur dreptate și este obligat să returneze telefoanele mobile clientelor.

Iar femeile vor trebui să plătească atât suma „acumulată” pentru călătoria cu taxiul, cât și o amendă în valoare de 100 de ruble transnistriene.


Pub