A apărut mesajul mult așteptat! Ce a postat LA Lakers, după dispariția lui Kobe Bryant

Legendarul Kobe Bryant a încetat din viață duminică, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. LA Lakers, clubul la care Kobe a evoluat timp de 20 de ani, și-a întrerupt activitatea de pe rețelele de socializare preț de patru zile, după care a postat un mesaj pentru Kobe, scrie digisport.ro.

Foto: Getty Images

Oficialii celor de la LA Lakers și-au exprimat regretele pentru dispariția lui Kobe Bryant și au făcut un apel către fani pentru a ajuta familiile afectate de această tragedie.

”Suntem devastați și vom fi schimbați pentru totdeauna de brusca pierdere a lui Kobe Bryant și a fiicei sale, Gianna. Gândurile noastre sunt alături de Vanessa, de familia Bryant și de famiile celorlalți pasageri. Cuvintele nu pot descrie ceea ce înseamnă Kobe pentru Los Angeles Lakers, fanii noștri și orașul nostru. Mai mult decât un baschetbalist, a fost un tată iubitor, un soț și un coechipier. Iubirea și lumina lor va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna.

Fundația Mamba Sports a organizat o strângere de fonduri pentru familiile afectate de această tragedie. Pentru a ajuta, te rugăm vizitează MambaOnThree.org. Pentru cei inspirați să continue moștenirea lui Kobe și Gianna în sport, te rugăm vizitează MambaSportsFoundation.org”, au scris cei de la Lakers pe rețelele de socializare.

Kobe Bryant a jucat doar pentru LA Lakers

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers. A fost unul dintre cei mai populari și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care juca pentru Lakers.

Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.

A fost dezvăluită identitatea celor nouă persoane aflate în elicopter. Nu mai puțin de cinci familii au fost afectate de acest accident.


Pub