Evenimente frumoase pentru un sfârșit de săptămână relaxant

evenimente
Foto: Garon Piceli

E sfârșit de săptămână și ultima zi a lunii, iar acest lucru înseamnă că trebuie să te distrezi la maximum. Ia-ți prietenii sau pe cei dragi de mână și mergi la cele mai tari evenimente.

Dacă încă nu știi unde exact să-ți petreci acest sfârșit de săptămână, echipa #diez a ales cinci evenimente pentru tine.

# Confruntare amicală: Degustare de Pinot Noir

Îți place să deguști vinuri? Atunci ești invitat la un duel amical dintre trei vinuri Pinot Noir autohtone și trei vinuri Pinot Noir franceze. Nu va fi ales un câștigător, ci doar se vor analiza stilurile. Te vei relaxa într-o atmosferă relaxantă, vei socializa și îți vei desfăta simțurile cu gusturi și arome. Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

# Premiera documentarului „Generația C”

„Generația C” este un film despre moștenirea care a fost transmisă din tată în fiu – ciobănitul. Vaso și Anatolie, doi bărbați, unul din munții georgieni și altul de mai la sud de Cahul, ne-au lăsat în viețile lor, ne-au povestit cum oieritul a fost îndeletnicirea taților, buneilor și străbuneilor. Dar o să le revină oare această îndeletnicire fiilor lor? Dacă ești interesat de acest documentar, ești așteptat la C51, vineri, 31 ianuarie, ora 18.30. Mai multe detalii, AICI.

# Himera la Night Guguță

Pornind de la creatura din mitologia greacă, monstrul feminin tricefal a cărui menire este distrugerea, „Himera” este un spectacol non-verbal în care formele de expresie corporală iau rolul cuvintelor. Spectacolul abordează perindarea generațiilor în goana după putere și influență, slăbiciunea umană și puterea dragostei. Dacă ești pasionat de teatru, atunci acest spectacol ar putea fi tocmai perfect. Mai multe detalii, AICI.

# „Aveți ceva de declarat?”

Încă un spectacol extraordinar sub bagheta dirijorală a maestrului Petru Hadârcă, orchestra interpreţilor de frunte ai Naţionalului chişinăuian metamorfozează una din piesele cele mai jucate pe mapamond într-un tonic estetic, adevărat cocteil de emoție, energie și forță imaginativă. Mai multe detalii despre eveniment, AICI.

# Vernisaj expozitie Irina Bardița

Poți merge la vernisajul expoziției personale de pictură „Unitate prin diversitate” a Irinei Bardița. Ideea de bază a autoarei este de a arăta combinația armonioasă dintre tablourile executate în mai multe tehnici precum ulei și gravură, cât și frumusețea unei prietenii culturale între Moldova și Franța. Mai multe detalii, AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente