(foto) Fotografia lui Vlad Plahotniuc a apărut pe panourile de căutare a infractorilor din fața inspectoratelor de poliție

26455616

Fotografia lui Vlad Plahotniuc a fost afișată pe panoul de căutare a infractorilor situat în fața inspectoratelor de poliție. Acest lucru a fost confirmat pentru nord-news de către ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu.

Jurnaliștii redacției NordNews au sesizat anterior că, deși fostul lider PDM este vizat într-un dosar penal pentru spălare de bani în proporții deosebit de mari, fotografia lui lipsește de pe panourile de căutare a infractorilor din fața inspectoratelor de poliție.

nordnews.md

Autoritățile de la Chișinău vor purta convorbiri cu Interpol, pentru a obține anunțarea fostului lider democrat Vlad Plahotniuc în căutare internațională, a declarat Stoianoglo după ședința Consiliului Superior al Procurorilor, precizând că, deocamdată, Interpol a confirmat doar că a primit o asemenea solicitare în scris a Procuraturii Generale.

Procuratura din Moldova l-a anunțat pe Plahotniuc în căutare internațională și interstatală în octombrie 2019, acuzându-l de spălare de bani în proporții deosebit de mari, la aproape cinci luni după fuga acestuia în străinătate după pierderea puterii la începutul lunii iunie.​

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente