/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Un „Volkswagen” s-a răsturnat în Găgăuzia, după ce un tânăr a urcat băut la volan. Mașina a fost furată de la proprietar

missing
30 ianuarie 2020, ora 11:44

Un tânăr de 19 ani din satul Congaz, Unitatea Teritorial Administrativă Găgăuzia, este cercetat de oamenii legii. În noapte de 29 spre 30 ianuarie el ar fi furat un automobil parcat pe strada Leonova.

Polițiștii spun că tânărul a urcat la volan în stare de ebrietate. Testul alcoolscopic a arătat că el avea 0,67 mg/ l vapori de alcool în aerul expirat. În timp ce se deplasa pe drum, individul a efectuat o manevră periculoasă. Prin urmare, automobilul s-a răsturnat.

În urma accidentului, tânărul s-a ales cu mai multe leziuni corporale. Totuși, el a reușit să fugă de la fața locului. Mașina furată este de culoare neagră, de model”Volkswagen – Golf 3″. Proprietarul automobilului s-a dovedit a fi un bărbat de 36 de ani.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram