vineri, 19 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialePrimul curs de instruire Advice&Consulting privind gestionarea livezilor intensive de măr - finalizat cu...

Primul curs de instruire Advice&Consulting privind gestionarea livezilor intensive de măr – finalizat cu succes

Recomandate

Cursul de Instruire Agronomică pentru gestionarea livezilor intensive de măr, organizat de Advice&Consulting, în perioada 13-26 ianuarie 2020, s-a încheiat cu succes.

Programul intens a fost format din prezentări teoretice și vizite practice în câmp, la care au luat parte 18 participanți, dintre care directori și agronomi a companiilor horticole din Moldova, Rusia, Kazahstan și Uzbekistan.

Diversele subiecte abordate de către agronomii experți în horticultura- Doct. Giancarlo Curzel, Angelo Mazzanti, Andrea Cavicchioli, Prof. Guglielmo Costa de la Universitatea din Bologna și Antonio Pezzoli, au desfășurat tema livezilor superintensive, tăiere și rărire, programe de administrare a îngrășămintelor și controlul insectelor utile pentru linii de tratamente integrate, studiul previziunilor de producere și organizarea jurnalului activității în livadă.

La fel, au fost discutate simptomele si bolile care necesită monitorizare minuțioasă, cum trebuie organizat și gestionat parcul tehnic și nu în ultimul rând gestionarea companiei pentru a fi aliniată cu cerințele Global G.A.P.

Participanții au demonstrat o implicare activă, cu un vădit interes în know-how-ul italian, recunoscut ca lider la nivel mondial în domeniul horticulturii.

„Acest curs a fost o ocazie specială pentru creșterea profesională”;

„Cursul a satisfăcut toate așteptările mele”;

„Așteptăm data următorului curs organizat de Advice&Consulting” – sunt câteva dintre comentariile oferite de participanții cursului.

Participanții primului curs organizat de Advice&Consulting, în sediul central al companiei

Între timp, echipa Advice&Consulting a stabilit deja data și anunță că în perioada 7-13 iunie 2020, va avea loc Cursul de Instruire Agronomică pentru gestionarea livezilor de sâmburoase și a plantațiilor de căpșuni. Acest curs va fi disponibil pentru un număr limitat de participanți, agronomi și directori ai companiilor horticole din statele CSI.

Advice&Consulting este prezent deja de câțiva ani în aceste state și, cunoscând specificul acestora, devine tot mai mult un punct de referință în sectorul horticulturii intensive moderne pentru companiile care doresc să obțină o creștere calitativă și cantitativă echivalentă Made in Italy.

Pentru mai multe informații: Valentina Zuffa, Press Office Manager

Advice&Consulting
Advice&Consultinghttp://www.advice-consulting.it
Advice&Consulting este un punct de referință în sectorul horticulturii intensive moderne pentru companiile care doresc să obțină o creștere calitativă și cantitativă echivalentă „Made in Italy”.

Citește și ›

Advertoriale