(video) Premieră mondială: A patra generaţie SEAT Leon – mai bun decât noul VW Golf?

A patra generaţie SEAT Leon a fost prezentată în seara zilei de ieri, acasă, la uzina din Martorell, Spania.

Spre deosebire de noul Golf, modelul-soră a fost arătat din start şi într-o caroserie break numită Sportstourer, dar să fie noul Leon mai bun decât modelul german de la care a preluat aproape toate tehnologiile?

Foto: autoblog.md

SEAT şi-a început prezentarea prin a se lăuda cu succesul atins pe piaţa unde îşi desfăşoară cea mai intensă activitate: doar anul trecut vânzările au crescut cu 11%, până la 574.000 de mașini. Succesul a fost obținut prin SUV-urile din gamă, dar totuși Leon a rămas şi este cel mai popular model al mărcii: anul trecut, în jur de 150.900 de oameni au optat pentru unul, iar în cei 20 de ani de istorie Leon a fost comercializat într-un număr de peste 2.2 milioane de exemplare.

Şi iată că acum, a patra generaţie a maşinii, se prezintă după 20 de ani, fiind numit cel mai inovativ, conectat şi sigur automobil pe care l-a făcut SEAT vreodată. Toate acestea au fost posibile datorită unei investiţii de peste 1.1 miliarde de euro în dezvoltarea şi pregătirea producţiei în serie. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub