Principală  —  citiți joi   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția de mâine, 30 ianuarie, aflați detalii despre averea judecătoarei Tatiana Avasiloaie, care poate fi văzută, zilnic, în timp ce intră într-un penthouse de peste 150 de metri pătrați, al cărui preț de piață depășește suma de 120 de mii de euro și pe care nu l-a trecut în declarațiile de avere și interese.

Pentru joi v-am pregătit un reportaj dintr-un bloc dărâmat din sectorul Botanica al capitalei, în care, fără apă potabilă, curent electric și căldură, în plină iarnă, își duce traiul o familie cu un copil de cinci luni.

Mâine publicăm cererea prealabilă expediată din partea președintelui R. Moldova, Igor Dodon, deranjat de investigația „Vacanțele de lux ale președintelui”, precum și declarațiile fostului prieten al șefului statului, Igor Grigoriev.

Totodată, moldoveanca Aliona Vîrlan, care locuiește în Italia și a scris o carte despre căsătoriile dintre moldovence și italieni, a povestit pentru ZdG despre fenomenul migrației femeilor din R. Moldova și consecințele acestuia, decizia de a se stabili cu traiul în Italia și observațiile făcute în urma studiului cuplurilor mixte.

Actual: Cerere prealabilă de la Dodon. Nemulțumirile președintelui și
întrebările publice ale ZdG

Impact: Igor Grigoriev despre banii pentru vacanțele din Maldive și Seychelles și relația cu Igor Dodon

Anchete: Penthouse-ul din centrul Chișinăului în care o judecătoare, ZILNIC, „verifică să fie în regulă apa și căldura”

Exclusiv: Aliona Vîrlan: „Femeile care veneau în Italia se confruntau cu două realități – că au lăsat o familie acasă și că aici sunt slujitoare”

Reporter special: O poveste de dragoste printre ruine

Justiție: Al doilea judecător condamnat la închisoare cu executare rămâne în libertate

Diaspora: O sărbătoare a badantelor

Trăind de gardă: Un loc pentru o baie și un prânz cald

Editoriale

Alina Radu: „Președintele statului răspunde” cu amenințări

Aneta Grosu: Ce ascunde Guvernul?

Petru Grozavu: Cod roșu de ceață politică în R. Moldova