Codreanu: Toți vorbesc de iPhone-ul 11, dar de schemele de corupție din Piața Centrală ați auzit? Cereți informație de la SIS-ul municipal

by D M
Distribuiti mai departe...

Fostul primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu spune că a demis-o pe fosta șefă a Pieței Centrale pentru schemele de corupție și milioanele care treceau pe lângă Primărie. 

“iPhone-ul este o problemă, dar de schemele de corupție din Piața Centrală ați auzit, dragă Primărie? Acele milioane care trec pe lângă casă. Anume pentru aceasta am demis conducerea de atunci. Recomand la toți funcționarii primăriei pe care îi interesează cu adevărat soarta orașului să solicite informație de la SIS-ul municipal”, a scris Codreanu într-o postare pe Facebook, în care are câteva recomandări pentru consilierii municipali.

“Ajunge să mai comunicați unii cu alții prin presă și statusuri pe Facebook. Sunteți la început de mandat. Nu uitați că aveți birourile pe același etaj. Lucrați constructiv măcar 2 ani și circurile politice lăsațile mai pe final înainte de alegeri”, a spus în încheiere Codreanu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...