Noul album „Changes” al lui Justin Bieber va fi lansat de Valentine’s Day

bieber
Foto: facebook.com/JustinBieber/

Justin Bieber a anunțat luni că „Changes” este titlul noului său album, care va fi disponibil de Ziua îndrăgostiților, pe 14 februarie.

Cântăreţul canadian a anunţat lansarea noului album pe reţelele de socializare, unde este populară vedetă cu circa 109 milioane de urmăritori pe Twitter şi 126 de milioane pe Instagram, scrie EFE.

Justin Bieber a profitat de mesaj pentru a dezvălui şi coperta albumului „Changes”, în care vedeta pop apare la bustul gol şi îşi afişează tatuajele pe un fond roşu.

Changes” este cel de-al cincilea album al lui Bieber, primul după „Purpose” lansat în 2015. Această nouă propunere muzicală va face obiectul unui turneu pe care artistul îl va susţine în SUA şi Canada în cursul acestui an.

The Changes Tour” va începe pe 14 mai la Seattle (SUA) şi se va încheia pe 26 septembrie în New Jersey (SUA) şi include concerte la Toronto, Miami, Las Vegas, Houston sau Atlanta, printre alte oraşe.

Ținem să reamintim că Justin Bieber a anunțat la începutul anului că suferă de boala Lyme, care este o infecție transmisă de căpușe, fiind soldată cu reacția sistemului imunitar la aceasta infecție.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente