Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru joi, 30 ianuarie

pexels-photo-789382
Foto: pexels.com

Chiar dacă este joi, nu ai niciun motiv să rămâi acasă. Echipa #diez a selectat câteva evenimente interesante, care îți vor face penultima zi din acest ianuarie mai interesantă.

# Expoziția Națională „Fabricat în Moldova” 2020

Conceptul evenimentului urmărește unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale. Evenimentul are loc în perioada 29 ianuarie-2 februarie 2020, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA. Vezi mai multe detalii AICI.

# Pub Quiz: Sezonul #14

Pub Quiz este un joc intelectual-distractiv, unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul și, nu în ultimul rând, să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Jocul este organizat în fiecare zi de joi, cu începere de la ora 19.30, la DRAFT Green (ASEM). Vezi mai multe detalii AICI.

# Little Friday with Terente!

În fiecare joi muzică diferită de la oameni diferiți pentru a afla ceva nou și pentru a aprecia gusturile fiecăruia care o sa pună muzică la Kira’s. Intrarea este liberă. Vezi mai multe detalii despre eveniment AICI.

# Leadership și flexibilitate – o altfel de abordare

Ești manager la început de carieră, tânăr ambițios sau student cu aspirații mari? Vino la un training care va aborda conceptul de „leadership” dintr-o altă perspectivă. Accesați linkul de înregistrare AICI.

# Băieți răi pe viață

Marcus Burnett (Martin Lawrence) este acum inspector de poliție în timp ce Mike Lowery (Will Smith) trece prin criza vârstei mijlocii. Cei doi detectivi fac din nou echipă când un mercenar albanez, căruia i-au ucis fratele, le promite un bonus important.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente