(video) Aşa ceva nu aţi mai văzut! Premieră de la Carlex Design – ediţia limitată Mercedes-AMG G 63 Steampunk

Polonezii de la Carlex Design, care sunt preferaţii noştri în materie de personalizare complexă a interioarelor de maşini şi nu numai, prezintă un nou proiect care a fost făcut pe baza noii generaţii G-Class.

Mercedes-AMG G 63 Steampunk Editon poate fi numit pe bună dreptate o operă de artă creată de nişte giuvaieri în această industrie.

Foto: carlexdesign.com

Proiectul ne-a fost prezentat de însuşi Damian Skotnicki, fondatorul Carlex Design, care ne-a furnizat câteva informaţii despre maşină şi ne-a oferit acest conţinut media. Skotnicki spune că acest automobil reprezintă un tribut adus unui prieten de-al său, o persoană foarte specială, un geniu și un promotor al curentului steampunk, care l-a inspirat în multe feluri.

"Cred că acest proiect va redefini lumea automobilelor. Ediția G 63 Steampunk este o colecție de vehicule care sunt adevărate opere de artă și au fost create de artiști, giuvaieri și cei mai buni meșteșugari. Fiecare vehicul este un „one of a kind” și devine automat unul de colecţie". Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub