(video) Și-a bătut fratele și l-a lăsat să zacă inconștient, în stradă. Acum riscă să petreacă după gratii următorii 10 ani

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar din raionul Leova, a fost reținut în Chișinău, după ce și-a bătut până la inconștiență fratele. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 5 la 10 ani.

Oamenii legii au fost alertați de către un trecător, care a relatat că pe strada Ceucari, un bărbat s-ar fi aflat la sol, în stare inconștientă. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj medical. Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 33 ani, locuitor a capitalei. Acesta a fost preluat de medici în stare gravă.

Din imaginile de pe camerele de supraveghere depistate în preajmă a fost identificat și reținut suspectul, care și-a recunoscut vinovăția. Acesta a povestit că era cu fratele său, când între ei s-a iscat un conflict, după care l-a lovit în regiunea capului și a fugit. Tânărul susține că era beat.

Suspectul este cercetat penal pentru huliganism și vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.


Pub