(foto) Este sau nu un fost angajat al INP? Cine e şoferul care circulă intenţionat prin capitală cu numere ilegal personalizate

În acest weekend au ajuns virale pe o reţea de socializare nişte fotografii ale unui automobil de model MINI Cooper, a cărui proprietar îl exploatase cu numerele de înmatriculare ilegal personalizate.

Maşina purta şi poate mai poartă actualmente numere de înmatriculare diferite decât cele originale, iar acestea au fost la rândul lor transformate pentru a fi lăsate la vedere doar două caractere din şase.

Foto: facebook.com

Potrivit informaţiilor pe care le-am identificat în comentariile unei postări cu una dintre imagini, proprietarul maşinii de culoare galbenă ar fi un fost angajat al Inspectoratului Naţional de Patrulare, ceea ce am şi notat în precedentul articol. Presupunerea noastră a fost motivată şi de faptul că în descrierea profilului său de Facebook este indicat că în perioada martie 2013 – iulie 2017 a fost angajat al MAI, unde a fost înrolat să muncească la scurt timp după ce a absolvit Academia de Poliţie „Ştefan cel Mare”.

Cu această informaţie în parlames, articolul nostru pe care l-am publicat în ziua de duminică a ajuns atât de citit, încât la un moment dat am primit un mesaj la adresa redacţiei de la un cititor, care şi-a dorit ca să-i păstrăm numele în anonimat. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub