Partidul Democrat crede în Sîrbu: „PD a rezistat și va rezista tuturor atacurilor și presiunilor politice”

Partidul Democrat a venit cu o reacție, după ce Procuratura Generală a confirmat existența unui dosar pe numele lui Sergiu Sîrbu.

Foto: UNIMEDIA

PD-ul spune că dosarul a fost deschis de fosta guvernare.

„În legătură cu informațiile apărute în spațiul public despre un coleg al nostru, vizat într-un dosar redeschis de fosta guvernare, după ce acum câțiva ani fusese clasat, Partidul Democrat din Moldova face următoarea declarație:

Partidul Democrat din Moldova a rezistat și va rezista tuturor atacurilor și presiunilor politice care au început asupra membrilor și susținătorilor săi în iunie 2019. Suntem o echipă unită și am demonstrat că vom rămâne puternici indiferent de provocări și obstacole.

Partidul Democrat din Moldova își exprimă îngrijorarea în legătură cu atacurile din partea opiniei publice la care sunt supuși membrii partidului și amintește de principiul ”prezumției nevinovăției”, valabil pentru orice persoană vizată într-o cauză penală.

Partidul Democrat din Moldova are încredere în corectitudinea activității colegului nostru Sergiu Sîrbu și acest lucru va fi demonstrat cu siguranță în cadrul unei investigații corecte, transparente și lipsite de ingerință politică”, se arată într-un comunicat.

UNIMEDIA amintește că deputatul Sergiu Sîrbu este cercetat într-un dosar de corupere activă. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru.


Pub