Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru o zi de miercuri cât mai frumoasă

pexels-photo-1217222
Foto: Polina Sirotina

O nouă zi înseamnă noi forțe și voie bună, iar pentru a le acumula, echipa #diez vine cu recomandări noi de evenimente pentru o zi cât mai productivă și interesantă.

# Go International in Music Industry

Image may contain: 4 people, text

Andrew Rayel și COR Creative Industries Association in Moldova organizează un meetup pentru producătorii și artiștii locali din domeniul muzicii electronice, unde vei putea obține cunoștințe, sfaturi și strategii de promovare care te vor ajuta să fii recunoscut și apreciat la nivel internațional. Mai multe detalii găsești aici.

# Cartoon Shot

No photo description available.

Vino la un eveniment de networking de desene animate cu un pahar de whisky la mijlocul săptămânii. Vei arunca o privire rapidă asupra unor producții recente și vei încerca să înțelegi ce le face atât de remarcabile. Mai multe detalii vezi aici.

# „Femeia de nicăieri…” – spectacol psihoterapeutic

Image may contain: 1 person, flower and text

Spectacol aniversar, în distribuția căruia va fi Liliana Chisari și Katy Rain, este despre eul nostru răstignit pe crucea propriilor alegeri… despre căutare și sens… pierderi și regăsire… credință și deznădejde… adevăr și trădare… rupere… depresie și omor sufletesc… despre iubiri și disperare… Mai multe detalii vezi aici.

# Expoziția fotografului Yuki Seli (Japonia)

No photo description available.

Tehnica autorului de imprimare a fotografiilor este una foarte specială, folosind deșeurile industriale generate în timpul producerii sticlei venețiene și iluminând într-o cameră întunecată fără a folosi lumina aparatului foto. Ești binevenit să te bucuri de contrastul de lumină și umbre. Mai multe vezi aici.

# Madame Bovary

Image may contain: 1 person, text

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Madame Bovary” după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert. „Ador istoriile care se citesc cu sufletul la gură, care-ți fac teamă. Detest eroii banali și sentimentele potolite… așa cum sunt în viață.” Mai multe vezi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente