Cele mai scumpe plăcuţe cu numere de înmatriculare din Moldova! Suma pentru care se vând ori se schimbă pe un apartament

În Republica Moldova există un serviciu de stat care se ocupă de confecţionarea şi comercializarea plăcuţelor de înmatriculare cu numere personalizate, tariful plafon pentru cea mai scumpă combinaţie de litere şi cifre fiind de aproximativ 10.000 de lei, însă nimeni nu a spus că nu pot exista mai valoroase. Un bărbat din capitală a scos la vânzare un set pentru care şi-a pus propriul tarif plafon şi acesta este cu adevărat impunător!

Concetăţeanul nostru a scos la vânzare plăcuţele cu numărul CAA 001, despre care spune că este din prima serie şi de fapt primul număr de înmatriculare din ţara noastră cu primele litere şi primele cifre de ordine.

Întrebat fiind, acesta ne-a dat asigurări că un număr mai prim decât acesta nu există, explicându-ne că înainte de anul 1998 în ţară se foloseau plăcuţe din alte alte serii, de exemplu 0001 MV. Din 1998 a fost introdus formatul C AA 001, iar din 2017 acesta s-a schimbat în CAA 001. La fel bărbatul a declarat că nu a putut păstra numărul original în format C AA 001 pentru că legea între timp s-a modificat şi oricum, dacă se înmatricula pe altă mașină, autoritățile impuneau obligativitatea de a schimba pe un număr de model nou, respectiv CAA 001.

Şi acum preţul, sunteţi gata să-l aflaţi? Setul de plăcuţe costă tocmai 15.000 de euro, însă vestea bună este că suma poate fi negociată. Mai mult, drept alternativă, proprietarul este gata să le schimbe şi pe un apartament!

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-in-chisinau-a-fost-surprinsa-o-lada-cu-niste-numere-de-inmatriculare-despre-care-putini-cunosc/

https://autoblog.md/foto-doua-cele-mai-fitoase-numere-de-inmatriculare-de-pe-masini-ale-mai-ului-moldovenesc/

https://autoblog.md/video-un-baiat-de-11-ani-si-cumparat-cu-5-5-milioane-de-dolari-niste-numere-de-inmatriculare/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/