(video) Dublă “premieră” pentru noul Corvette: După primul accident a fost înregistrat şi primul caz de furt de roţi

Dublă “premieră” sau mai bine spus dublu ghinion pentru noul Chevrolet Corvette C8! Deşi producţia-i urmează să înceapă cu întârziere din luna februarie, maşina a fost implicată deja într-un accident rutier pe un drum public. Mai nou, la fel în spaţiu public, un alt exemplar a rămas fără roţi!

WORLD FIRST: 2020 C8 Corvette Wheels Jacked, Car Put on Blocks

Street parking in the Motor City remains perilous for hot new cars, it seems, given the state of this 2020 Chevrolet Corvette C8, which was photographed today on a street in Detroit’s West Village with its wheels missing, only the middle of the car—its bare rocker panels, no less—is supported by blocks, while the mid-engine Vette’s tail sits on the ground without so much as a pillow (or a jack stand). Get the full story right here ➡️ http://bit.ly/2Rl3lvz

Posted by MotorTrend on Thursday, January 23, 2020

Şi s-a întâmplat asta în plină iarnă, chiar în oraşul său natal – Detroit! Automobilul, despre care se crede că este unul de teste din proprietatea companiei, deşi poartă numere civile de Michigan, a fost aşezat pe două bucăţi de beton care au fost poziţionate sub pragurile laterale, pe mijloc, însă greutatea mai mare de pe puntea din spate, acolo unde se află şi motorul, a făcut ca maşina să se lase pe spate.

Care a fost scopul hoţului sau grupului de infractori?!? Lăsând prezoanele pe stradă, aceştia au luat doar roţile şi au dispărut. Ce urmează să facă cu această “captură” nu este clar deoarece nu vor putea să le vândă ca părţi-componente de schimb pentru că noul Corvette nici nu a apărut măcar în vânzare. Dacă este să le vândă pentru alte modele de maşini la fel ar trezi suspiciuni din partea clienţilor şi s-ar da instant de gol.

Potrivit configuratorului oficial, pentru noul Corvette se pot alege doar două modele de jante care măsoară pe puntea din faţă 19 inci, iar pe cea din spate 20 de inci. Cele din prima imagine sunt oferite standard, însă următoarele, în funcţie de model şi finisare, au un preţ care variază de la 995 de dolari la 2.695 de dolari setul, despre care nu se menţionează dacă vin împreună cu anvelope.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

(video) Furt de proporţii. 40 de SUV-uri Cadillac Escalade au rămas fără roţi timp de o noapte

(video) SUA: Un grup de hoţi au furat roţi în valoare de 120000 de dolari în doar o oră

https://autoblog.md/foto-fara-mila-cum-au-lasat-niste-hoti-un-coupe-mercedes-amg-c-63-dupa-ce-au-furat-toate-rotile/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/