(video) Să fi stat în telefon? Un șofer a intrat cu mașina inexplicabil pe trotuar în Durlești

Uneori acțiunile unor șoferi aflați în trafic sunt foarte greu de explicat. Este și cazul unei secvențe video surprinsă de curând pe una din străzile orășelului Durlești.

În filmuleț putem vedea cum conducătorul unui monovolum compact ezită să vireze după direcția drumului și intră cu mașina direct pe trotuar, reușind foarte repede să revină pe carosabil. Șoferul a avut noroc că nu era nici un pieton pe trotuar în acel moment, dar și că nu a ajuns în gard.

În același timp această manevră inexplicabilă la sigur nu s-a soldat fără efecte negative pentru suspensia mașinii, care are toate șansele să fi plecat de la locul acestui incident pe o platformă.

Din păcate nu cunoaștem care ar fi motivul ce a dus la această situație, însă o presupunere ar fi că șoferul ar fi putut să aibă atenția distrasă din cauza telefonului.

Невнимательность❓ Телефон❓ Социальные сети❓ Алкоголь❓

Невнимательность❓ Телефон❓ Социальные сети❓ Алкоголь❓

Дурлешты /ул. Картуш/ 22.01.2020

Posted by StopHam Moldova on Friday, January 24, 2020

Sursa: Facebook.com/StopHamMoldova

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

Noua lege din România privind folosirea telefonului la volan: Amenzi de peste 45000 de euro în primele două zile

Poliția lansează o linie telefonică unde poate fi sesizată despre șoferii care conduc în stare de ebrietate

(video) Exemplu pentru INP! Cum acţionează colegii britanici în a-i detecta pe cei care conduc cu telefonul în mână

https://autoblog.md/moldova-se-pregatesc-noi-amenzi-pentru-soferi-pentru-cei-care-nu-pot-lasa-telefonul-din-mana-la-volan/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/