(video) Atenţie maximă, peste 20 de moldoveni deja au păţit-o! Cum au fost înșelați în procurarea unei maşini

Au căzut în plasa escrocilor! Peste 20 de oameni au pierdut mii de euro, după ce și-au comandat, de la o companie, mașini second hand. Au achitat un avans după cum se cuvine, dar automobilele ce urmau a fi aduse de peste hotare aşa şi nu au mai ajuns.

Compania și-a șters site-ul și toate anunțurile, iar la apelurile de telefon nu mai răspunde nimeni. Suma pagubelor aduse se ridică la peste 80.000 de euro. Poliția capitalei anunță că a reținut deja un suspect, notează TV8.

După ce și-au dat seama că au fost trași pe sfoară, oamenii au alergat în grabă la oficiul companiei. Acolo au dat de unul din administratorii firmei. La scurt timp, și-a făcut apariția şi avocata întreprinderii, după care a fost chemată şi poliţia.

Patronul firmei, potrivit oamenilor, ar fi din Tiraspol, iar anterior ar fi fost condamnat pentru acte de escrocherie. Acesta le-a spus cumpărătorilor că s-ar afla în Federația Rusă.

„Polițiștii au stabilit că pe parcursul decembrie 2019- ianuarie 2020 a înșelat mai mulți cetățeni sub pretextul aducerii mașinilor de peste hotarele Republicii Moldova. Lua de la ei mijloace bănești, fără a-și onora obligațiunile”, a declarat Natalia Stati, ofiţer de presă al Direcţiei de Poliţie Chişinău.

În cadrul urmării penale, oamenii legii vor stabili dacă în schemă au fost implicate și alte persoane. În total, potrivit polițiștilor au căzut în plasa așa-zisei companii 24 de persoane, iar valoarea pagubelor este de circa 80.000 de euro. Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-o-noua-moda-de-escrocherie-i-a-pus-un-lacat-pe-manerul-usii-si-i-a-lasat-un-mesaj/

(foto) Experiment: Cum s-a dat de gol un escroc care i-a stârnit curiozitatea unui moldovean, cu o maşină de 2000 de euro

https://autoblog.md/foto-atentie-chisinau-fost-depistat-un-sofer-escroc-si-iata-cum-poate-face-bani-pe-seama-dvs/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/