(foto) Cel mai „fiţos” număr de înmatriculare? Cum un şofer din Chişinău circulă cu patru din şase caractere ascunse

Să fi apărut un nou serviciu de emitere a unor plăcuţe cu numere de înmatriculare personalizate? Deşi în ţara noastră se permite exploatarea autovehiculelor cu numere cu nu mai puţin de patru caractere (o combinaţie obligatorie de trei litere + una, două sau trei cifre), un şofer din capitală se dă tare în trafic prin numărul său pe cât de „fiţos”, pe atât de ilegal ce este.

Rulând pe străzi cu un MINI Cooper One D, acesta atrage atenţia nu doar prin culoarea caroseriei, ci şi prin cel puţin o plăcuţă, cea spate (cea pe care de regulă o scanează camere de supraveghere a traficului), pe care sunt vizibile doar caracterele „K 1” din „KMO 115”. Fotografii cu această maşină au ajuns a fi publicate şi pe o reţea de socializare, acolo unde unii s-au grăbit să afirme faptul că restul caracterelor sunt acoperite cu o folie specială care le face practic invizibile când sunt privite printr-o cameră.

Să fie adevărat, nu ştim, însă ceea ce cunoaştem la sigur este că proprietarul ar fi un fost angajat al INP, potrivit descrierii profilului, iar numerele de înmatriculare reale ale acestui MINI Cooper sunt „JCQ 496”. De ce a fost surprins în trafic încălcând legea, pe care o cunoaşte, nu este clar.

mini numar ilegal
FOTO: facebook.com/andrei.porti.3

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

https://autoblog.md/cele-mai-scumpe-placute-cu-numere-de-inmatriculare-din-moldova-suma-pentru-care-se-vand-ori-se-schimba-pe-un-apartament/

https://autoblog.md/foto-inp-a-depistat-o-masina-care-avea-un-numar-de-inmatriculare-indescifrabil-amenda-primita-de-soferul-ingenios/

https://autoblog.md/foto-e-legal-sa-circule-asa-o-masina-surprinsa-prin-chisinau-cu-placute-de-inmatriculare-speciale/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/