(video) O tânără, atacată de doi indivizi în capitală. Suspecții sunt minori

O tânără în vârstă de 29 de ani a fost atacată de doi indivizi, în sectorul Râșcani al capitalei. Aceștia au deposedat-o de geantă și au încercat să extragă banii de pe cardurile victimei.

Cazul a avut loc în seara zilei de 11 spre 12 ianuarie curent, pe str. Avram Iancu din sectorul Rîșcani al capitalei. Suspecții au atacat femeia și au deposedat-o de geanta în care se afla portmeneul, două carduri bancare, o pereche de ochelari și actele de identitate. Victimei i-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de 2.000 lei.

La fața locului a intervenit poliția, alertată de victimă. Suspecții, doi minori cu vârstele de 16 și 17 ani, originari din or. Fălești au fost identificați și escortați la inspectorat, pentru audieri. Aceștia și-au recunoscut vinovăția, relatând că după comiterea infracțiunii au urcat într-un automobil și au plecat la Bălți, unde au încercat să extragă bani de pe card. Banii găsiți în geantă i-au cheltuit.

Minorii nu sunt la prima abatere, anterior fiind atrași la răspundere penală pentru furturi, jafuri și pungășii. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.


Pub