(foto) Audi A8 de 465.000 euro, cumpărat de Aeroport: Ce dotări poate avea și cât de bun îi este blindajul

Automobilul din acest articol l-am observat mai devreme pe drumurile din Moldova şi de când a apărut era singurul de felul lui din ţară, şi poate a rămas până în prezent aşa.

Vorbim despre un Audi A8 L, un sedan de lux cu ampatament alungit, care mai este şi într-o versiune specială Security, ceea ce îl face de minim trei ori mai scump decât unul obişnuit.

Foto: autoblog.md

Deoarece este un automobil care se face în bază de comenzi individuale şi toate detaliile mai picante, precum este acelaşi preţ, se cunosc doar de vânzător şi client, iată că printr-o instituţie de stat din Moldova, avem ocazia ca, pe cale oficială, să aflăm cât poate ajunge să coste un asemenea model.

Acum câteva ore, printr-un audit al Curţii de Conturi, s-a aflat că firma Avia Invest SRL, cea care a concesionat Aeroportul Internațional Chișinău, aloca sute de milioane de lei în alte scopuri, în loc să facă investiţii în el. Astfel, auditorii au constatat că Avia Invest SRL a cheltuit şi aproape jumătate de milion de euro pentru cumpărarea unui automobil Audi blindat. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub