Democratul Sergiu Sîrbu, citat la PA: „În Moldova nu trebuie să fii Baba Vanga ca să știi cu o lună înainte ce va face justiția moldovenească”

După ce săptămâna trecută Sergiu Sîrbu a declarat că ar putea fi reținut de organele de drept la următoarea ședință a Parlamentului, democratul a anunțat astăzi că a fost citat la Procuratura Anticorupție și urmează mâine, 28 ianuarie, să se prezinte la audieri.

Foto: UNIMEDIA

„În Moldova nu trebuie să fii Baba Vanga ca să știi cu o lună înainte ce va face justiția moldovenească, cea „decapturată" și „depolitizată". Dragi prieteni, am avut dreptate! După cum v-am anunțat acum câteva zile la postul public de televiziune, iar unii au zis că nu e adevărat, iată că mâine la 8.30 merg la procuratură, ca să dau explicație unor procurori care vor să îi credem că ei nu au nicio legătură cu politicul și cu politicienii”, a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Sergiu Sîrbu / Sursa:Sergiu Sîrbu/facebook

Amintim că deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, susține că ar putea fi reținut de organele de drept la următoarea ședință a Parlamentului. Într-o declarație oferită pentru UNIMEDIA, Sîrbu spune că acum ar putea să se întâmple orice.

Într-o reacție, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a menționat că Sergiu Sîrbu nu va fi reținut, iar acest lucru nu se planifică.


Pub