04:16:08 29.03.2024
Stiri

Andra, mesaj emoționant de ziua lui Cătălin Măruță: Cum a început povestea de dragoste a celor doi

Monden 27.01.2020 20:00 Vizualizări2310 Autor: Ziarul National
Andra, mesaj emoționant de ziua lui Cătălin Măruță: Cum a început povestea de dragoste a celor doi


Cătălin Măruță împlinește astăzi 42 de ani, iar soția sa, Andra, i-a pregătit o surpiză impresionantă și i-a transmis un mesaj pe măsură.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite și îndrăgite cupluri din showbizz-ul autohton, totodată fiind apreciați și pentru discreția de care dau dovadă cu privire la relația lor. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii minunați, David, în vârstă de 8 ani, și Eva, 4 ani, care, se pare, le calcă pe urme, fiica lor, având deja vlog la 4 ani.

Andra a început să-și surprindă soțul cu diferite cadouri încă de la miezul nopții, iar de dimineață i-a făcut o declarație de dragoste sub forma unei urări de ziua lui: „E ziua lui si întotdeauna vreau sa sărbătoresc de parcă ar fi și a mea. Ce e al meu e si al lui si invers, nu? La mulți ani, dragul meu. Ești tot ce mi-am dorit! ”, a scris Andra pe rețelele de socializare, acolo unde a adaugat și o fotografie cu ei doi.

Atunci s-au cunoscut nu a fost nici pe departe dragoste la prima vedere, ba mai mult, Andrei i-au displăcut total pletele prezentatorului TV. Ulterior, Cătălin a apărut în videoclipul piesei „Băieții și fetele” pe care o cânta Andra, însă nici atunci nu s-a aprins flacăra iubirii, scrie unica.ro.

A durat doi ani până ce Andra și Cătălin și-au dat seama că există o atracție între ei și abia atunci au dat frâu liber sentimentelor și au început relația. Între timp Cătălin s-a tuns și se pare că noul look a fost pe placul Andrei care a început să-l vadă cu alți ochi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md