Trolii “de marcă” ai lui Plahotniuc, în slujbă la Dodon

by D M
Distribuiti mai departe...

„Igor Dodon își inventează fake-news-urile pentru ca mai apoi să se victimizeze, iar noii „slujitori” sunt veniți din holdingul de propagandă a lui Plahotniuc. Este vorba despre Oleg Cristal, Cabriel Călin și Ion Harghel.” O spune liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, într-un live pe Facebook. 

“Igor Dodon se plânge că pentru atacurile la adresa sa, zilnic se plătesc 1,5-2 mln. lei. Dodon a uitat să spună însă că nici Maia Sandu, nici Andrei Năstase, nici Partidul Nostru și nici cel al Comuniștilor nu se ocupă cu așa ceva. Înainte, cu asta se ocupau specialiști din PDM, care au plecat de acolo.”

Usatîi a adăugat că unul dintre site-urile care fabrică știri false despre oponenții politici ai lui Dodon este coordonat de Gabriel Călin, iar recent liderul neformal al PSRM a recrutat  și alți „specialiști” în propagandă. 

”Gabriel Călin e la scheme.md. A revenit din SUA după plecarea lui Plahotniuc. Despre asta se știa încă din vară, dar recent s-au alăturat și alți “specialiști”. Este așa o persoană, Oleg Cristal, care lucrează la Dodon în calitate de coordonator de “proiecte speciale”. Cristal, Călin, fabrica de troli ai lui Harghel de la PDM – toți sunt acum la Dodon. O bună parte a comentatorilor lui Plahotniuc a venit la Dodon pentru salariu. Trei milioane de dolari pe lună are numai Dodon. Călin ridică 4000 de dolari pe lună, Cristal – 7000 de dolari. Să povestească cât costă “munca” acestor troli care-l laudă pe Dodon de dimineața și până seara pe toate siteu-rile”, a spus Usatîi, care a adăugat că de anul trecut, din echipa de experți ai lui Dodon face parte și Daniel Diviricean, care i-a fost consilier lui Filat, iar apoi, sfetnic al lui Plahotniuc.

“Toți cei care erau implicați în distrugerea opoziției, la comanda lui Plahotniuc, lucrează acum pentru Dodon”, a afirmat Usatîi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...