01:59:25 20.04.2024
Stiri

Fost vicepreşedinte al PLDM, funcţie IMPORTANTĂ în partidul lui Năstase. PPDA a adus noi acuzaţii la adresa PAS

Partide/Comunicate 25.01.2020 15:30 Vizualizări3264 Autor: Ziarul National
Fost vicepreşedinte al PLDM, funcţie IMPORTANTĂ în partidul lui Năstase. PPDA a adus noi acuzaţii la adresa PAS Facebook


Fostul vicepreşedinte al PLDM, Ion Terguţă, a fost ales astăzi în calitate de secretar general al Platformei "DA". Decizia a fost luată de Consiliul Politic Național al PPDA, întrunit în şedinţă.

Forul suprem al Platformei "DA" a luat act şi de situația creată în cadrul alegerilor parlamentare parțiale noi în circumscripția nr. 38 Hâncești.

"Formațiunea noastră îşi exprimă, repatat, regretul privind lipsa consensului forțelor proeuropene și naționale în identificarea unui candidat comun nepartinic, fapt care riscă să faciliteze victoria în această circumscripție a candidatului lui Dodon.

Această dispersare este extrem de îngrijorătoare şi trădează o tratare egoistă a situaţiei, mai ales că niciun partid din cele la care facem referinţă nu şi-a argumentat concludent refuzul de a se solidariza şi nici nu a înaintat pretenţii la adresa candidatului propus de formațiunea noastră", se arată într-un comunicat de presă al PPDA.

Reprezentanţii PPDA cred că mai e timp pentru a avea un candidat comun al forţelor de centru-dreapta în circumscripţia nr. 38.

"În contextul ultimelor manifestaţii ale egoismului politic al partidelor de centru-dreapta, Platforma "DA" nu mai poate să-și permită sacrificiului politic unilateral. În afară de acțiunile iresponsabile atestate în procesul înaintării candidaților pentru scrutinul parlamentar pe circumscripția Hâncești, am constatat lipsa progresului şi în discutarea ofertei Platformei pentru identificarea unui candidat comun nepartinic din partea partidelor proeuropene și naționale pentru alegerile prezidenţiale din toamnă. Astfel, ne vedem obligaţi să menţionăm că, în cazul în care în scurt timp propunerea noastră nu va fi dezbătută, Platforma "DA" va înainta propriul candidat pentru alegerile şefului statului", se mai arată în comunicatul de presă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md